Pianocarpet XL verlengd

Pianocarpet XL verlengd wordt uitgevoerd in een vorm van een rechthoek en is met 60 cm verlengd zodat er ruimte is voor het plaatsen van uw Pianobank op het Pianocarpet.


Een piano- en Vleugelcarpet is geen normaal tapijt maar is voorzien van een hitteschild. Het hitteschild zonder bescherming onder uw vleugel/piano plaatsen is esthetisch niet mooi vandaar dat wij tapijt gebruiken om ons hitteschild in te verwerken.

 

Het Pianocarpet beschermt zowel de kast, constructie en ombouw, als de klaviertafel en console “poten” van uw instrument tegen de direct opstijgende warme lucht van uw vloerverwarming. Opstijgende warme lucht onttrekt vocht aan uw vleugel waardoor o.a. lijmconstructies uitdrogen, loslaten en gaan werken. De oplossing: Plaats een Pianocarpet onder uw vleugel!

 

Is de Relatieve Luchtvochtigheid in de omgeving van uw vleugel te laag, gebruik dan het Vleugelcarpet altijd i.c.m. een bevochtigingsysteem.

 

Aanvullende informatie; Wat is een goede luchtvochtigheid voor uw piano? Als de wijzer van de hygrometer tussen de 45-60% staat. Staat deze lager is de Relatieve Luchtvochtigheid te laag, een luchtbevochtiger kan dan uitkomst bieden.
Bronvermelding tekst aanvullende informatie; deze is afkomstig van de website van de Vereniging Voor Pianotechnici Nederland, afgekort de VvPN.

 

Uw instrument kan direct, zonder pianoschotels, op het Pianocarpet worden geplaatst. Pianoschotels worden niet standaard meegeleverd bij uw bestelling. Als u ter bescherming van het Pianocarpet pianoschotels onder de wielen wilt plaatsen kunt u deze tegen meerprijs bij uw Vleugelcarpet bestellen.

 

Het Vleugelcarpet kan een maatafwijking hebben van maximaal 2%.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen