Pianocarpet Smal 151 x 32 cm

Levertijd: Na ontvangst van uw betaling wordt uw order voor de standaard zwarte kleur binnen 5 werkdagen en in een andere kleur binnen 12 werkdagen verzonden.
  • Koop 10 voor €--,-- per stuk en bespaar 10%

Een pianocarpet is geen normaal tapijt maar is voorzien van een hitteschild. Het hitteschild zonder bescherming onder de piano plaatsen is esthetisch niet mooi vandaar dat wij tapijt gebruiken om ons hitteschild in te verwerken.

 

Het Pianocarpet Smal beschermt zowel de kast, constructie en ombouw van uw piano tegen de direct opstijgende warme lucht van uw vloerverwarming. Opstijgende warme lucht onttrekt vocht aan uw piano waardoor o.a. lijmconstructies uitdrogen, loslaten en gaan werken. De oplossing: Plaats een Pianocarpet onder uw piano!

 

Pianocarpet Smal Standaard heeft een maat van 151 x 32 cm en is daarmee geschikt voor alle piano’s met een buitenmaat van maximaal 151 x 32 cm.
De buitenmaat is gemeten aan de onderzijde van de piano.

 

Is de Relatieve Luchtvochtigheid in de omgeving van uw piano te laag, gebruik dan het Pianocarpet altijd i.c.m. een bevochtigingsysteem zoals bijvoorbeeld een hydroceel (bevochtingsbuis).

Aanvullende informatie; Wat is een goede luchtvochtigheid voor uw piano? Als de wijzer van de hygrometer tussen de 45-60% staat. Staat deze lager is de Relatieve Luchtvochtigheid te laag, een luchtbevochtiger kan dan uitkomst bieden. Bron vermelding tekst aanvullende informatie; deze is afkomstig van de website van de Vereniging Voor Pianotechnici Nederland, afgekort de VvPN. 


Uw piano kan direct, zonder pianoschotels, op het Pianocarpet worden geplaatst. Pianoschotels worden niet standaard meegeleverd bij uw bestelling. Als u pianoschotels onder de wielen wilt plaatsen kunt u deze tegen meerprijs bij uw Pianocarpet bestellen.

Het Pianocarpet kan een maatafwijking hebben van maximaal 2%.

 

Indien u wenst kunnen wij uw order versturen naar een ander adres, dan uw bedrijfsadres, bijvoorbeeld het adres van uw klant. Bij de verzending wordt nooit een factuur mee verzonden waardoor uw klant uw inkoopprijs kan achterhalen.
Wilt u gebruiken maken van deze service dan kunt u het andere adres invullen bij het afronden van uw bestelling.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen