Pianocarpet Breed op maat

Levertijd: Na ontvangst van uw betaling wordt uw order binnen 12 werkdagen naar u verzonden.

Een pianocarpet is geen normaal tapijt maar is voorzien van een hitteschild. Het hitteschild zonder bescherming onder de piano plaatsen is esthetisch niet mooi vandaar dat wij tapijt gebruiken om ons hitteschild in te verwerken.

 

Het Pianocarpet Breed beschermt zowel de kast, constructie en ombouw, als de klaviertafel en console “poten” van uw piano tegen de direct opstijgende warme lucht van uw vloerverwarming. Opstijgende warme lucht onttrekt vocht aan uw piano waardoor o.a. lijmconstructies uitdrogen, loslaten en gaan werken. De oplossing: Plaats een Pianocarpet onder uw piano!

 

Via deze pagina kunnen wij voor u een Pianocarpet Breed op maat maken met de volgende maximale maten.
 
Lengte tot 170 cm
Breedte tot 70 cm
 
Bij het bovenstaande tekstveld; Gewenste maat: *
kunt u de maten, in cm aan ons doorgeven.
 
Indien de door u gewenste maat niet overeenkomt met bovengenoemde maten, kijk dan even bij Pianocarpet Smal op maat om te zien of uw maten hierop van toepassing zijn.
 
Is dat niet het geval dan nodigen wij u uit om via de pagina Klantenservice uw wensen door te geven zodat wij u een offerte kunnen mailen.
 
Het Pianocarpet op maat kan een maatafwijking hebben van maximaal 2%.
 
Indien u wenst kunnen wij uw order versturen naar een ander adres, dan uw bedrijfsadres, bijvoorbeeld het adres van uw klant. Bij de verzending wordt nooit een factuur mee verzonden waardoor uw klant uw inkoopprijs kan achterhalen.
Wilt u gebruiken maken van deze service dan kunt u het andere adres invullen bij het afronden van uw bestelling.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen